Hypnos för ett bättre liv

Som certifierad hypnoscoach hjälper jag människor att ge upp dåliga vanor, förbättra sitt välmående och få ett bättre liv. Scrolla ner för att läsa mer om hypnos eller boka en tid.

Varför hypnos? 

Hypnos är en effektiv terapiform som kan användas för att lindra alla möjliga problem från dåliga vanor till negativa tankemönster. Det ger vanligtvis ett väldigt snabbt och starkt resultat och är ett alternativ till konventionella terapiformer.

Under min karriär har jag bland annat hjälpt klienter med att sluta röka, hantera sockersug, minska ångest, lindra depression, förbättrad sömn, eliminera mardrömmar, hantera negativa minnen eller öka sin presetation på jobbet.

 

Hur funkar det? 

Vårt beteende och våra värderingar är djupt rotade i vårt undermedvetna. Att helt enkelt beordra sig själv att en ändring måste ske är sällan effektivt i ett vaket, medvetet tillstånd. 

I ett hypnotiskt tillstånd sänker man garden och accepterar hypnotisörens suggestioner som total sanning. Det påminner mycket om guidad meditation.

Hypnos är en transformerande upplevelse. Det betyder att vi använder de resurser du, precis som alla människor, redan har inom dig för att lösa dina problem och förbättra ditt liv. Ingenting plockas bort eller läggs till. 

 

Resultat av hypnos

I en studie från American Health Magazine jämfördes effektiviteten mellan hypnoterapi och de två vanligaste terapiformerna. 

%

Psykoanalys

Förbättring efter 600 sessioner

%

KBT & Beteendeterapi

Förbättring efter 22 sessioner

%

Hypnoterapi

Förbättring efter 6 sessioner

Betyg från klienter

“Jag kan inte förstå det men jag känner inget sug efter att röka längre. Från ett paket om dagen till noll. Det är helt otroligt.”

 

Linnéa

“Efter viss skepticism provade jag hypnos för att lära mig stressa ner och jag har aldrig känt mig lugnare. Det var värt varenda krona.”

Susanne

“Jag provade på hypnos med Kim för en månad sedan för att sova bättre och det är helt sjuk vad bra jag sover om nätterna nu. Tusen tack.”

Alexander

“Kim hjälpte min man att sluta röka och under hans besök frågade jag om han kunde hjälpa mig få bort min mörkerrädsla. En halvtimme senare och jag har inte varit mörkrädd sen dess.”

Katarina

Boka en tid

1 490 kr 990 kr / session

 Just nu sänkt pris fram till den 1 juni 2021.

För att boka en session kan du fylla i dina kontaktuppgifter nedan och berätta lite om varför du söker hypnos. Jag kommer kontakta dig för att hitta en passande tid och svara på eventuella frågor.